Kinevezés

2024.08.24. 14:30

Dandártábornokká nevezték ki dr. Bali Tamást, a szolnoki helikopterdandár parancsnokát

A tábornok augusztus 20-án Budapesten, a Sándor-palotában vehette át a kinevezését

Mészáros Géza

Dr. Sulyok Tamás, Magyarország köztársasági elnöke, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter javaslatára, az államalapítás és államalapító Szent István király ünnepe alkalmából, felelős vezetői beosztásában végzett kiemelkedő munkája elismeréséül kinevezte dandártábornokká dr. Bali Tamás ezredest, a Szolnokon települt Magyar Honvédség Kiss József 86. Helikopterdandár dandárparancsnokát.

Kinevezés
Dr. Sulyok Tamás köztársasági elnök (jobbról a harmadik) Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (balról az első) javaslatára kinevezte dandártábornokká dr. Bali Tamás ezredest, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár parancsnokát
Forrás: honvedelem.hu

A tábornok augusztus 20-án Budapesten, a Sándor-palotában – Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és dr. Böröndi Gábor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnökének jelenlétében – vehette át kinevezését dr. Sulyok Tamás köztársasági elnöktől, a Magyar Honvédség főparancsnokától.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában