Fejlesztés

2024.08.25. 14:30

Új, korszerű épületbe költözhet a családsegítő Mezőtúron

Elkezdődtek a munkálatok a mezőtúri volt Sallai iskola épületén, a felújított önkormányzati ingatlanba a Család-és Gyermekjóléti Központot költöztetik át.

Molnár-Révész Erika

A bontásai munkálatokkal elkezdődött a Rákóczi út 49. szám alatti, volt Sallai iskola felújítása Mezőtúron. Az átalakítást, energetikai korszerűsítést és a teljes belső felújítást követően a Család-és Gyermekjóléti Központ munkatársai vehetik birtokba az önkormányzati ingatlant. 

A bontási munkálatokkal elkezdődtek a régi Sallai iskola felújítási munkálatai Mezőtúron, az ingatlanban  a Család-és Gyermekjóléti Központ működik majd. 
Fotó: Beküldött fotó / Forrás: Szűcs Dániel Mezőtúr Város polgármesterének hivatalos Facebook-oldala


A beruházás részeként bővítik és átalakítják az épületet, 10 irodát, valamint egy csoportszobát alakítanak ki. Felújítják a vizesblokkokat, emellett az utólagos hőszigetelést, a nyílászárók cseréjét, továbbá egy új hűtő-fűtő rendszer kialakítását is elvégzik az energetikai korszerűsítés során. Az épületet emellett akadálymentesítik, fedett kerékpár-és babakocsitárolókat telepítenek. Emellett új kerítés és parkoló is épül az ingatlanhoz. A beruházás pályázati forrásból valósul meg. 
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában