Csángó Fesztivál

2024.08.10. 14:30

Baba skanzen, népi játéktér is várja a gyerkőcöket az Aprók Udvarában

A fesztivál szervezői a legkisebbekről sem feledkeztek meg. Szombaton délelőtt megnyílt az Aprók udvara, népi gyermekjátékok forgataga a polgármesteri hivatal udvarán.

Illés Anita

Kitárta kapuját az Aprók Udvara, ahol interaktív népi játéktér, viselet világ, baba skanzen, foglalkozások és szórakoztató műsorok várják a családokat szombaton és vásárnap 10-től 19 óráig. 

Aprók Udvara
Idén új helyszínen, a polgármesteri hivatal udvarán nyílt meg az Aprók Udvara, népi játéktere a XXXII. Csángó Fesztiválon 
Fotó: Pesti József

Vasárnap 10 órától 19 óráig tart nyitva az Aprók Udvara

Szombaton délelőtt Kovács Zoltánné Lajos Krisztina népdalénekes tartott Kerekítő foglalkozást a legkisebbeknek. 15 órától Gulyás László vándormuzsikus, mutatványos előadása szórakoztatja a gyerekeket, akik este hét óráig a Fűz Népi Játéktér természetes anyagokból készült népi ügyességi játékait is birtokba vehetik. Vasárnap 10 órakor újra megnyitja kapuit a népi gyermekjátékok birodalma. 10.30-kor kezdődik Kovács Zoltánné Lajos Krisztina hangszersimogató és népi játékos foglalkozása, majd 15 órakor a Juhász Zenekar zenés gyerekműsora és a Fűz Népi Játéktér szórakoztatja az érdeklődőket. 


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában