Új Kenyér

2024.08.16. 14:30

TNT koncert és tűzijáték koronázza meg az államalapítás ünnepét Jászárokszálláson

Kenyérsütő verseny, nyárbúcsúztató strand party, interaktív zenés gyerekműsor és TNT koncert is várja a kikapcsolódni vágyókat a hosszú hétvégén Jászárokszálláson. Az államalapítás ünnepén szakmai kitüntetéseket is átadnak.

Illés Anita

Nagyszabású programsorozattal készülnek Jászárokszálláson az államalapítás ünnepére. Augusztus 16-án, pénteken 17 órától tartják az első alkalommal meghirdetett kenyérsütő verseny zsűrizését a Petőfi Művelődési Házban, ahol a kenyérszelés után a közönség is lehetőséget kap a kóstolásra. 

államalapítás, Blurred,Image,Of,People,In,Day,Market,Festival,In,City
Változatos programok várják az érdeklődőket az államalapítás és az új kenyér ünnepén Jászárokszálláson
Fotó: Illusztráció / Forrás:  Shutterstock.com

Szakmai kitüntetéseket is átadnak az államalapítás ünnepén 

Augusztus 18-án, vasárnap 20 órától Retro Disco DJ Gubával nyárbúcsúztató party lesz a Jászárokszállási Strand- és Termálfürdőben. Augusztus 19-én, hétfőn 15 órakor amatőr művészeti csoportok mutatkoznak be, majd 17 órától Répa Retek Mogyoró interaktív zenés gyerekműsor várja a kicsiket az Árpád téren, ahol 20.30 órakor TNT koncert, 22 órakor pedig tűzijáték zárja a programkavalkádot.

Augusztus 20-án a Szent István napi ünnepi szentmise 9 órakor kezdődik a Szentháromság templomban. Ezután szakmai kitüntetéseket és a Jászárokszállás Tehetségért Alapítvány díjait adják át, közreműködnek a helyi általános iskola és gimnázium diákjai. A rendezvény miatt útlezárásra kell számítani – tájékoztatott a város honlapján az önkormányzat.

Felhívják a figyelmet, hogy augusztus 19-én éjféltől augusztus 20-án 7 óráig a 3205 jelű Jászárokszállás – Tarnaméra összekötő út a körforgalomtól a Bajcsy-Zs. utcáig le lesz zárva (a körforgalom nem). Az elkerülő útvonal a Kossuth utcáról a Deák Ferenc utcán keresztül vezet a Rákóczi útra Visznek felé és visszafelé ugyanezen útvonal, melyet táblákkal jeleznek. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában