Összefoglaló

2024.08.03. 20:40

A nagy hőség idején a legfontosabb teendő a folyadékpótlás, ez minden egyes élőlényre igaz – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Százhuszonöt éves a szolnoki zsinagóga, ünnepséget szerveznek a jubileumra.

hírösszefoglaló
Forrás: Szoljon.hu

Csak úgy árad a szeretet ezen a kisújszállási menhelyen, a fiatalok szinte haza sem akarnak menni. Tizenkettedik éve működik a Kisújszállási Kutyabarát és Állatvédő Civil Egyesület, mely az önkormányzati ebrendészeti telep fenntartója.

Egyiptom misztikus világát fedezték fel a gyerekek a jászapáti táborban. Pénteken véget ért a Városi Könyvtár és Művelődési Ház kalandokkal teli nyári tábora Jászapátin. A foglalkozásokon a fáraók földje, Egyiptom titkai tárultak fel.

Árokba hajtott egy autó Tiszafüred közelében. A 33-as főúton történt az eset, szombaton késő délután.

Elszármazottakat is várnak a tiszasülyi egyesületi napra. Egyesületi napot szervez a Tiszasülyért Egyesület a közeljövőben. A program keretén belül megtartják az elszármazottak találkozóját is.

A természet is megszenvedi a kánikulát, mi is részt vehetünk talpra állításában. A nagy hőség idején a legfontosabb teendő a folyadékpótlás, ez minden egyes élőlényre igaz. Bár a természet rendezi a maga sorait, időnként hálás egy kis segítségért. 

Sorozatban lopnak a miklósi vasútállomáson, új kamerákat telepítene az önkormányzat. 

Fejlesztik a város hivatalos honlapját, segítséget kér a miklósi önkormányzat. Kikéri a város honlapjának fejlesztéséhez a lakosok véleményét a törökszentmiklósi önkormányzat, a honlapot ugyanis a közeljövőben felhasználóbarátabbá kívánják tenni.

Váratlan vereséget szenvedtek férfi vízipólósaink. Az olimpiai torna A csoportjának negyedik fordulójában férfi csapatunk bár többször is kétgóllal vezetett az ausztrálok ellen, mégis vereséggel hagyta el a medencét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában