Kárhelyreállítás

2024.07.24. 07:00

Összefogás indult: segítő kezet nyújtanak a Bajnok utcai tűzkárosultaknak

Lakhatatlanná vált az a családi ház, ami vasárnap gyulladt ki Jászboldogházán, a Bajnok utcában. Az egyik tulajdonost életveszélyes égési sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba. A településen összefogás indult a tűzkárosultak megsegítésére.

Illés Anita

A vasárnapi tűzesetet követően sokan megkeresték a község polgármesterét, hogyan tudnának segíteni a tűzkárosultaknak. 

tűzkárosult
Lakhatatlanná vált a Bajnok utcai családi ház. Összefogás indult a tűzkárosultakért
Fotó: JNSZ VMKI

Felmérik, hogy célirányosan ki mivel tud segíteni a tűzkárosultaknak 

Az önkormányzat is segítséget nyújt a felajánlókkal összefogva a helyreállításban – tájékoztatott közösségi oldalán Koczáné dr. Fehérváry Mária polgármester. - Jövő hét elején a ház kiürítését tervezzük, majd ezt követően szakember segítségével felmérjük, hogy milyen munkálatok elvégzésére és ezekhez milyen anyagokra van szükség – írta a településvezető, aki a felmérést követően teszi közzé, hogy a segítő kezeken, bútorokon, ruhaneműkön túl a felajánlók mivel tudják támogatni a bajba jutottakat. Kiemelte: fontosnak tartja, hogy célirányosan a szükséges dolgokat szerezzék be. Ennek koordinálását magára vállalta, hogy egy tiszta, lakhatásra alkalmas közegben élhessenek tovább a károsultak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában