Így döntöttek

2024.07.21. 16:16

Törölte a Facebook a szolnoki kalandparkban történt gyerekbántalmazásról készült videót

A csend nem opció – írta a szolnoki városüzemeltető cég, amely kamerája megörökítette, amint egy kisgyereket felrúg egy karateedző a szolnoki kalandparkban. A videót a cég a Facebookon tette közzé, utóbbi viszont letörölte azt.

Rózsa Róbert

Egy hete forrnak az indulatok a szolnoki kalandparkban történt gyerekbántalmazás miatt. Ismert, az esetet a szolnoki városüzemeltetés térfigyelő kamerája rögzítette, amely felvételt a Facebookon tették közzé. Szombaton viszont a Facebook törölte a bántalmazásról készült videót.

szolnoki kalandpark, Facebook, törölte, bántalmazás, videó, Szolnok
Letörölte a Facebook azt a videót, amelyet a szolnoki kalandparkban történt bántalmazásról töltött fel a szolnoki városüzemeltetés
Fotó: Gettyimages.com / Forrás:  Illusztráció

„Sajnálattal értesítünk benneteket, hogy a gyermekbántalmazást bemutató videónkat a Facebook törölte. Felülvizsgálatot kértünk, mert hisszük, hogy a csend nem opció, és az áldozatok védelme mindannyiunk kötelessége” – írta ennek kapcsán közösségi oldalán a Szolnoki Városüzemeltetési Kft.

Hozzátették, a feljelentést megtették, nem engedik, hogy az ilyen tettek következmények nélkül maradjanak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában