Közlekedés

2024.07.28. 12:00

Átépítés és pályakarbantartás miatt változik több jászkunsági vonat menetrendje is

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Szoljon.hu

A Békéscsaba és Lőkösháza közötti átépítés miatt a Budapest–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza vonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok augusztus 22-ig – tájékoztatott a MÁV Zrt.

menetrendváltozás
A Jászkunság több részén is változik a vasúti menetrend
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció
  • Békéscsaba–Lőkösháza szakaszon a nemzetközi és belföldi személy és távolsági vonatok módosított menetrend szerint közlekednek az alábbi kivételekkel:
  • A 7544, 7546, 7545, 7543, 7553-es számú vonatok nem közlekednek, az utasokat Békéscsaba vasútállomás és Lőkösháza vasútállomás között pótlóbuszok szállítják.
  • A Békéscsabáról Lőkösházára 22:50-kor induló személyvonat (7548) augusztus 12-től 16-ig és 22-én nem közlekedik, helyett pótlóbusz szállítja az utasokat.

Továbbá a Budapest—Cegléd—Szeged vonalon augusztus 9-től 11-ig Cegléd—Kecskemét állomások között végzett pályakarbantartás miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Cegléd és Kecskemét között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában