Jászberény

2024.07.20. 18:13

„Megöllek, ha bárkinek elmondod” – nőket is megerőszakolhatott a kisfiút bántalmazó karateedző – videóval

Korábbi tanítványa állítja, megerőszakolta őt a szolnoki kalandparkban egy kisfiút bántalmazó karateedző, a jászberényi Yakuzák SE egykori vezetője.

Rózsa Róbert

Egymás után dőlnek ki a csontvázak a szekrényből a szolnoki kalandparkban történtek után. A Szolnokon kisfiút bántalmazó karateedzőről egykori tanítványa azt állítja, megerőszakolta őt, és több más egykori karatékája is azt állította, Agócs Tibor bántalmazta tanítványait.

kisfiút bántalmazó karateedző, nádasi adrienn
Nádasi Adrienn a 17 évvel ezelőtti borzalmakról beszélt
Forrás: TV2

Nőket erőszakolhatott a kisfiút bántalmazó karateedző

Azt mondta, ha nem ellenkeztél volna, ez nem így történik. Akkor élvezed

– ezt mondta a TV2 kamerái előtt Nádasi Adrienn. A nő szerint Agócs Tibor ezt azután mondta neki, hogy megerőszakolta.

Adrienn a jászberényi karatemester tanítványa volt, most könnyek között beszélt a 17 éve átélt borzalmakról.

Azt mondta, hogy ha én ezt bárkinek elmondom, vagy nyilvánosságra hozom, akkor megöl

– fogalmazott a nő, hozzátéve, a vele történteket pszichoterápiás kezelése ellenére máig nem tudta feldolgozni.

Fiúkat is bántalmazhatott

De nem csak nőket terrorizált a férfi. A TV2-nek több volt tanítványa is arról beszélt, az edző a fiúkat rendszeresen bántalmazta.

– Odajött hozzám, és azt mondta a többiek előtt, „ezért ne legyen hosszú hajatok” , majd megragadott a hajamnál fogva, lerántott a földre és elkezdett húzni – mondta az esetet elszenvedő korábbi növedék.

Elmondták azt is, nyílt titok volt, hogy a tréner kihasználta a fiatalabb lányokat. Szerintük a 18 évnél fiatalabbakat is molesztálta, de senki nem mert szólni. Az egykori bántalmazott tanítványok a TV2-nek azt mondták, egy életre megnyomorította őket a férfi.

Örökre eltiltották

Ismert, az egész országot felháborító bántalmazás történt a szolnoki kalandparkban, ahol a jászberényi karateedző felrúgott egy kisfiút. Később a bántalmazó férfi, Agócs Tibor, a jászberényi Yakuzák SE vezetője egy azóta elérhetetlenné vált közleményben bocsánatot kért, és lemondott minden tisztségéről. Az ügyben a rendőrség garázdaság miatt eljárást indított, a jászberényi képviselő-testület pedig visszavonta a jelenleg külföldön nyaraló Agócs Tibornak korábban adományozott önkormányzati elismerést.

Pénteken este a Magyar Karateszövetség megfosztotta Agócs Tibor minden Magyarországon hatályos dan fokozatától, eltiltotta a karatemester cím használatától és a karateoktatástól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában