Filmvetítés

2024.07.12. 08:30

Indul a bakterház a szászbereki piactéren

Szabadtéri filmvetítésre várják az érdeklődőket szombaton Szászbereken. A piactéri alkalmi moziban az Indul a bakterház című nagy sikerű filmet láthatja a közönség.

Rimóczi Ágnes

Olyan jól sikerült a tavaly nyári, szabadtéri mozizás, így idén is megszervezik a közösségépítő, szórakoztató eseményt. Szombat este Indul a bakterház...

Szászberek Indul a bakterház
Tavaly a mozizás előtt játékos vetélkedőt rendeztek. Idén is így Indul a bakterház...
Fotó: Beküldött fotó

A szervező, „SzászBarát” Kulturális és Faluszépítő Baráti Kör tagjai úgy döntöttek, ezúttal kikérik a településen élők véleményét, így három filmet ajánlottak az érdeklődők figyelmébe, akik szavazhattak a nekik legjobban tetszőre. Az Indul a bakterház, a Mamma Mia és a Kincsem című filmek közül a legtöbben az elsőre adták le voksukat, így az kerül majd mozivászonra július 13-án. A szabadtéri mozizásra a piactéren várják az érdeklődőket, a vetítés este nyolc körül kezdődik, de már előtte lehet érkezni egy kis hangolódásra, beszélgetésre, s mókás vetélkedő is lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában