Személyi változás

2024.07.04. 14:30

Vezetőváltás a nagy múltú iskolában: új igazgató irányítja a szolnoki gimnáziumot

Hét intézményben írt ki igazgatói pályázatot a Szolnoki Tankerületi Központ. Mindössze a Verseghy Ferenc Gimnáziumban történik személyi változás: Pogány Gyulát augusztus 16-tól Szűcs Sándor váltja.

Pakainé Pusztai Nóra

A Szolnoki Tankerületi Központ tájékoztatása szerint igazgatói pályázatokat hét intézményekben írtak ki: Cibakházi Damjanich János Általános Iskola, Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskola, Rákócziújfalui Herman Ottó Általános Iskola, Szolnoki Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola, Szolnoki Széchenyi István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium, Tiszaföldvári Kossuth Lajos Általános Iskola, Verseghy Ferenc Gimnázium.

igazgató,váltás,verseghy
A Verseghy Ferenc Gimnázium épülete
Forrás:  Google Maps

– A tankerületi központ a pályázathoz szükséges feladatokat látta el. A beérkezett pályázatokról a köznevelésért felelős miniszter döntött – tudatták. 

Személyi változás csak a Verseghy Ferenc Gimnáziumban történt, az igazgatói megbízatást Szűcs Sándor kapta, aki idén augusztus 16-tól lép hivatalába.

– Információink szerint a korábbi vezető, Pogány Gyula megbízatásának lejárta után pedagógusként folytatja munkáját az intézményben – közölte a Szolnoki Tankerületi Központ.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában