Fejlesztés

2024.07.23. 10:00

Kék-sárga lelátó díszíti a Homoki sportcsarnokot

Elkészült az épület szigetelése, a fűtés korszerűsítése, a padozat pedig új burkolatot kapott. Jól halad a Homoki sportcsarnok felújítása, a munkálatokkal a tanév elejére el is készülnek.

Pakainé Pusztai Nóra

Még a téli szünet előtt kezdődtek meg a munkálatok a Homoki sportcsarnokban, az épületre már igencsak ráfért a felújítást. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a korszerűsítésre több mint 300 millió forintot költenek.

homoki sportcsarnok
A műszaki átadás átvétel során bejárták a Homoki sportcsarnok épületét
Forrás: Földvári Hírlap közösségi oldala

A Földvári Hírlap közösségi oldalán leírták, a napokban megtörtént a műszaki átvétel.

– A Magyar Kézilabda Szövetség támogatásával, a Szolnoki Tankerületi Központ segítségével még a tanév vége előtt elkezdett beruházás hatalmas lépésekkel haladt – írták.

Elkészült az épület szigetelése, a fűtés korszerűsítése, a falak külső festése, a nyílászárók cseréje, a padozat pedig modern burkolatot kapott, a lelátó a város zászló színeiben – kék-sárgában – pompázik.

Megújulva várja szeptembertől a sportolni vágyókat a Homoki sportcsarnok
Forrás: Földvári Hírlap közösségi oldala

Hegedűs István Tiszaföldvár polgármestere és Lendvai Orsolya, a Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztályának vezetője megtekintették az épületet a napokban.

– A kivitelező cégek munkatársai a vizesblokkokban és a folyosókon végzik az utolsó simításokat, így a Homoki sportcsarnok a tanév kezdetére már megújulva várja a tanulókat és a sportolni vágyókat – fogalmaztak a bejegyzésben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában