Összefoglaló

2024.07.25. 20:47

Tiszaburai dílerek kezén katattant a bilincs – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Lángokban állt egy kamion pótkocsija szerdán az M4-es autóút Abonyt elkerülő szakaszán. A hatalmas füstöt még Szolnokról is lehetett látni. Ennyi maradt a rakmányából…

Forrás: Szoljon.hu

Szerencse és jó megérzés is kellett a jászsági bűnesetek felderítéséhez. A jászberényi rendőrök „több legyet ütöttek egy csapásra” ezen a héten.

A hétvégi, Tisza-tavi fesztivál idejére kinyílnak a tó körüli gát sorompói.

Szolnoki kézigránátdobó gyakorlatuk kirobbanó sikert aratott az egységes alapkiképzésükön résztvevő salgótarjáni közkatonák körében. A foglalkozást az MH Krause Lajos 3. Területvédelmi Ezred vitéz Széplaki János 25. Területvédelmi Zászlóalj tartotta számukra a közelmúltban.

Az előző évhez képest többen kezdhetik meg tanulmányaikat az egri székhelyű Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen. A felvételi ponthatár megállapítás alapján több mint 2700 jelentkező iratkozhat be szeptemberben az egyetem egri és jászberényi képzéseire.

Küszvágó csér. Így hívják ezt a kecses, égi akrobatát, melynek kolóniája sikeresen költ Szolnoknál. Hála a Madárfigyelő Szolnok Természetvédelmi Egyesület és a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság szakembereinek.

Ez ám a vásárfia! A tiszaszentimrei általános iskola egykori zománctáblái lapultak a régiségvásárban.

Egy igazán különleges szélmalom áll Kunhegyes határában, mely régi korok történetét idézi. A város egyik meghatározó épülete ma is sokat jelent a helyieknek. Képgalériánk és videónk segítségével most bárki bejárhatja a hangulatos kunhegyesi szélmalom minden kis zugát!

A bűnügyi felügyelet sem tántorította el a drogkereskedéstől a férfit, akire a karcagi rendőrök a Heves vármegyei Agria MEKTA bevetési egységének közreműködésével csaptak le szerda hajnalban. A tiszaburai dílereket őrizetbe vették.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában