Összefoglaló

2024.07.21. 21:00

A Facebook letörölte a szolnoki gyermekbántalmazásról készült videót – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

A csend nem opció – írta a szolnoki városüzemeltető cég, amely kamerája megörökítette, amint egy kisgyereket felrúg egy karateedző a szolnoki kalandparkban. A videót a cég a Facebookon tette közzé, utóbbi viszont letörölte azt.

Close up of woman's hand typing on computer keyboard in the dark against colourful bokeh in background, working late on laptop at home
Letörölte a Facebook azt a videót, amelyet a szolnoki kalandparkban történt bántalmazásról töltött fel a szolnoki városüzemeltetés
Fotó: Gettyimages.com / Forrás:  Illusztráció

Pócs János szombaton azt nyilatkozta a szolnoki kalandparkban történtek kapcsán, hogy Agócs Tibornak „volt egy gyenge pillanata, mint bármelyikünknek”. A Jászság országgyűlési képviselője vasárnapra felülvizsgálta álláspontját.

Sikeres rendezvényen van túl a 2024-es East Fest – összegzett hírportálunknak vasárnap a rendezvény főszervezője. Soós Péter elmondta, idén nagyot léptek előre, mert Mezőtúrra tudtak hozni egy A kategóriás sztárt, Steve Aokit.

Levelet írt a TV2-nek Agócs Tibor, miután egyre több volt tanítványa nyilatkozott az őket ért bántalmazásokról. A szolnoki kalandparkban gyereket felrúgó karateedző szerint hazudott az a nő, aki szexuális erőszakkal vádolta.

Újabb nemzetközi projektben vesz részt a jászberényi Bercsényi Miklós Általános Iskola. Az intézmény pedagógusai Görögországban és Törökországban is gyarapították ismereteiket a mesterséges intelligencia területén.

Életének kilencvenhatodik esztendejében, 2024. július 11-én este örökre lehunyta szemét dr. Nyáry Gálné, báró Orczy Mária. Általa így, az Orczy nevet viselő fiúörökösök híján kihalt a történelmi nemesi Orczy família.

Tiszafüredi mentési gyakorlatán mutatta meg a rendőrség, mi történik, amikor valakit vízből kell kimenteni.

Orbán Viktor szerint elviselhetetlen, tűrhetetlen és következményekért kiált, ami a szolnoki kalandparkban történt. A kormányfő a szolnoki gyermekbántalmazás ügyében mondta el a véleményét.

A görög élvonalban folytatja Ádám Martin. A magyar labdarúgó-válogatott csatára az Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatához igazol.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában