Összefoglaló

2024.07.20. 20:30

Nemi erőszakkal vádolják a gyermekbántalmazó karateedzőt – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Korábbi tanítványa állítja, megerőszakolta őt a szolnoki kalandparkban egy kisfiút bántalmazó karateedző, a jászberényi Yakuzák SE egykori vezetője. Nádasi Adrienn a jászberényi karatemester tanítványa volt, most könnyek között beszélt a 17 éve átélt borzalmakról.

hírösszefoglaló
Forrás: szoljon.hu

Hosszas előkészületi munka után végre megkezdődik a várva várt vízközmű-fejlesztés Szolnokon. A kivitelezési munkák a város legproblémásabb térségében, a belvárosi Ady Endre úton indulnak el, napokon belül.

Agócs Tibor, a Yakuzák SE egykori elnöke, aki néhány nappal ezelőtt brutálisan bántalmazott egy kisfiút a szolnoki kalandparkban, nyaralni utazott. Az ATV információi szerint, miután hazatér pihenéséből, meglátogatja a kisfiút és bocsánatot kér tőle.

Megérkezett Makaóba a Jászság Népi Együttes, ugynis egy nemzetközi táncfesztiválon képviselik hazánkat. A jászsági táncosok már nem először utaztak Kína különleges közigazgatási területére.

Mit tegyen az ötvenes korosztály, ha pályaelhagyásra kényszerül vagy önszántából dönt a váltás mellett? Ezt az igen összetett kérdést igyekszik megválaszolni, dr. Szarvák Tibor szociológus. 

Jó minőségű, ugyanakkor közepes mennyiségű kukoricatermés várható idén a Jászkunságban. Hogy utóbbi végül hogyan alakul, az nagyban függ a következő napok időjárásától.

Az idei East Fest külföldi sztárfellépője Steve Aoki amerikai DJ volt. Az előadó péntek este kápráztatta el a nagyszínpad közönségét zenéjével és a mellé társított látványvilággal. 

Szeptembertől továbbra is minden tárgy bevihető lesz az iskolába, amely a tanulást segíti, de az nem, amely a tanulást akadályozza, vagy a diákok testi épségét veszélyezteti.

Közeleg a felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetésének ideje. Azok a felvételizők, akik a jelentkezéskor megadták a mobilszámukat, SMS-értesítést is kapnak az eredményről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában