Lista

2024.07.22. 09:00

Súlyos gyermekbántalmazás Szolnokon, óriási fesztiválhangulat Mezőtúron – ezek voltak az elmúlt hét legjei

Mediterrán világot idéz a tószegi pár varázslatos kertje, lemondott Agócs Tibor, a Yakuzák SE elnöke – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

1. Lemondott Agócs Tibor, a Yakuzák SE elnöke, aki felrúgott egy gyermeket a szolnoki kalandparkban

gyermekbántalmazás
Lemondott Agócs Tibor Yakuzák SE elnöke
Forrás: Facebook

Múlt hét szerdán újabb fejlemények derültek ki a szolnoki kalandparkban történt megdöbbentő esetről. Futótűzként terjedt a közösségi médiában, hogy egy jászberényi sportszervezet vezetője volt az, aki úgy felrúgott egy kisfiút, hogy a gyermek a fejére esett. Az egyesület elnöke, szakmai vezetője ezt közleményben erősítette meg és lemondott tisztségeiről.

2. Chill Out Garden: mediterrán világot idéz a tószegi pár varázslatos kertje – galériával, videóval

Chill Out Garden Tószeg
A tószegi Chill Out Garden mediterrán hangulatot áraszt. Tulajdonosai: Bálint Boglárka és Hoksári Tamás odaadóan gondozza, ápolja, szépíti a területet
Fotó: Nagy Balázs

Lazítás a pálmafák között. Nemcsak a tulajdonosaik, de minden látogató érzi a nyugalmat, a kellemes hangulatot. Ez volt a célja Boglárkának és Tamásnak, akik valóságos egzotikus birodalmat varázsoltak a kis tószegi kertjükből. Chill out Garden – találóan így nevezték el a csodás helyet.

3. Megszólalt a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiú édesanyja: gyermeke hibásnak érzi magát

További részletek az édesanyától
Forrás: Facebook

Egy ország aggódik azért a 8 éves jászberényi fiúért, akit brutálisan felrúgott a Yakuzák SE vezetője a szolnoki kalandparkban. A gyermek el sem merte mondani az édesanyjának, hogy mi történt azon a borzalmas napon. A gyermekbántalmazás mindenkit megdöbbentet.

4. Gyermekbántalmazás történt a szolnoki kalandparkban: felrúgta a gyereket a felügyelője – videóval

A videóból kivágott részlet a gyermekbántalmazásról
Forrás: NHSZ Szolnok Facebook-oldala

Elképesztő, megdöbbentő, de leginkább felháborító képsorokat rögzített a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. kamerája a szolnoki kalandparkban a minap. Az elítélendő esettel kapcsolatban a rendőrség nyomozást folytat.

5. Magával ragadó a fesztiválhangulat a mezőtúri East Festen – galériával, videóval

Jó hangulatban zajlik az East Fest Mezőtúron
Fotó: Nagy Balázs

Már parkolót is alig lehetett találni péntek este a mezőtúri strandfürdő környékén, sőt odabent sátorhely sem igazán akadt. Nem meglepő, hiszen szerda óta dübörög az East Fest. A területről kiszűrődő hangok már messziről jelzik, hogy zenei fesztiválnak ad otthont a település.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában