Előterjesztés

2024.07.18. 16:30

Életmentő Emlékérmet kaphat a két tiszasülyi bátor fiatal - videóval

Életmentő Emlékéremre terjesztették fel a két tiszasülyi fiatalt, akik a közelmúltban egy férfit kimentettek a Tiszából.

Rimóczi Ágnes

Ti vagytok Tiszasüly hősei! – így köszöntötte Pócs János azokat a fiatalokat, akik a közelmúltban kimentettek egy férfit a Tiszából a településnél. A térségi országgyűlési képviselő ott találkozott az egyik bátor fiatalemberrel, Lakatos Ádámmal és másikuk, Dandás Zoltán édesanyjával, ahol az emlékezetes eset történt.

Életmentő Emlékérem tiszasüly fiatal
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com


– A település polgármesterével, Nagy Richárddal együtt Életmentő Emlékéremre terjesztettünk elő titeket, példaértékű tettetekért – szólt elismeréssel Pócs János, aki ajándékkal is hálát mondott a fiúknak. Nagy Richárd, Tiszasüly polgármestere hangsúlyozta: a település nagyon büszke a fiúkra, s remélik az előterjesztés pozitív elbírálását.
– Így kell lennie, de tudjuk, hogy nem a kitüntetés a fontos, hanem az, hogy az emlékeitekben mindig ott lesz, hogy megmentettétek egy ember életét – tette hozzá Pócs János.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában