Biztonságos közlekedés

2024.07.17. 10:28

East Fest: útlezárásokkal robban be a fesztivál Mezőtúron

Ma délelőtt megnyitotta kapuit a térség egyik legnépszerűbb fesztiválja. A East Fest idején útlezárásokra kell számítani Mezőtúron.

Rimóczi Ágnes

Szerda délelőtt kezdetét vette az East Fest, melyhez kapcsolódóan a rendezvény környékén ideiglenes forgalomkorlátozás lesz érvényben a biztonságos közlekedés érdekében. A változáskáról az önkormányzat nevében Szűcs Dániel polgármester számolt be közösségi oldalán.

East Fest
Az East Fest idején több helyen forgalomkorlátozásra kell számítani Mezőtúron
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Mint kiderült: teljes útzárra kell számítani Szolnoki út Alkotmány utca és Piac bejáró közötti szakaszán szerda reggeltől délig, majd este nyolctól másnap hajnal öt óráig. Július 18-án, csütörtökön szintén este nyolctól másnap hajnali ötig, hasonlóan július 19-én, pénteken és július 20-án, szombaton is. Utóbbi lezárás vasárnap hajnal öt óráig tart.

Egyirányúsítják a forgalmat a Szolnoki út Alkotmány utca és Tulipán utca közötti szakaszán több időpontban. Az érintett útszakaszon a forgalom csak félpályán halad, behajtás csak a Tulipán utca felől lesz lehetséges.

Ez a változás szerdán déltől este nyolcig, csütörtökön, pénteken, szombaton hajnali öt órától este nyolcig, július 21-én, vasárnap pedig hajnali öttől délig lesz érvényben.

– A fentiekkel kapcsolatban arra kérem a mezőtúriakat és a városunkba látogató vendégeket, hogy a fesztivál környékén fokozott figyelemmel közlekedjenek – hívta fel a figyelmet a városvezető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában