Fesztivál keleten

2024.07.03. 07:30

Néhány nap múlva ismét dübörög az East Fest Mezőtúron

Alig két hét és kezdetét veszi a térség, de az ország egyik legnépszerűbb eseménye Mezőtúron. Az East Fest idén világsztárokat és számos különleges programot kínál a fesztiválozóknak.

Rimóczi Ágnes

Tavaly sajnos elmaradt, idén azonban semmi akadálya nem volt, hogy megszervezzék az East Festet Mezőtúron. A buli tehát folytatódik keleten. A fesztivállátogatók idén is a jól megszokott helyszínen, a városi strandon és a mellette lévő hatalmas ligetben, gyönyörű, parkos környezetben találkozhatnak a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli előadóival.

East Fest
 Az East Fest idén is fergeteges kínálattal várja a fesztiválozókat Mezőtúron
Fotó: Nagy Balázs

Sőt, ahogy a szervezők beszámolnak: 2024-ben két nemzetközi előadó is tiszteletét teszi az East Festen. Érkezik és zenél Steve Aoki és Basshunter.

A fergeteges zenei kínálaton túl számos program is szórakoztatja majd a vendégeket. Rendelkezésükre áll majd a strand, hogy napközben is kellemes legyen a lazulás. Kertmozi üzemel minden este a koncertek közötti kikapcsolódáshoz. Felállítanak majd egy óriás katapultot, valamint idén is megépítik az East Fest Óriáskereket. 
Mindezekre már csak alig két hetet kell várni, július 17-től július 20-ig Mezőtúr az East Festtől lesz újra hangos.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában