Strandfesztivál

2024.07.12. 07:00

Retro buli: Zoltán Erika és a Kerozin is érkezik a Boldogházi Strand Napjára

Jubileumok jegyében telik az idei rendezvény, 50 éves a gyógyszertár és 75 éves a helyi önkéntes tűzoltó egyesület. Főzőverseny, kiállítás, díjátadó, buli is színesíti a programsorozatot.

Illés Anita

Az önkormányzat július 13-án, szombaton rendezi meg a Boldogházi Strand Napját. Strandfocival indul a program, ami este fergeteges bulival ér véget. 

buli
Helyi fellépők műsora, kiállítás, jubileumi megemlékezések, díjátadó és buli is színesíti szombaton a Boldogházi Strand Napját
Fotó: Pesti József

Az esti buliban fellép Zoltán Erika és a Kerozin is

A programsorozat 10 órakor strandfoci kupával kezdődik, majd 12 órától főzőversenyt és pálinkaversenyt hirdettek. Az 50 éves jubileum alkalmából a Faluvédő és Szépítő Egyesület 13.45-kor megemlékezést tart a gyógyszertár előtti téren. A polgármesteri hivatal házasságkötő termében 14.30-kor kiállítás nyílik ASzakkör program jászboldogházi csoportjainak alkotásaiból. A rendezvény keretében ünneplik az idén 75 éves Jászboldogháza Község Önkéntes Tűzoltó Egyesületet is, 15.30-kor avatják fel a Szent Flórán szobrot a tűzoltó szertárnál. 16 órakor ünnepélyes megnyitóval, kitüntető díjak átadásával és helyi fellépők műsorával folytatódik a program. Ezután átadják a Magyar Falu Program támogatásával beszerzett játszóeszközöket. Este bulival várják a szórakozni vágyókat, 18.30-kor Zoltán Erika, 19.30-kor a Kerozin lép színpadra, majd Newik gondoskodik a talpalávalóról. A rendezvény ingyenes, este fél hétkor vacsorával látják vendégül a strandra látogatókat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában