Frissítve

2024.07.22. 21:53

Sötétségbe borult Szolnok egy része

Áramszünetet tapasztalhatnak Szolnok belvárosában élők. Több utca borult sötétségbe hétfő este.

Pakainé Pusztai Nóra

Frissítés - 0723. 12:00

Közel egy órán át maradtak áram nélkül Szolnok belvárosában élők hétfőn este. Mint kiderült, az áramszünetet egy középfeszültségű földkábel meghibásodása okozta.

– A fogyasztói kieséssel járó áramszünet tegnap este 21:13-tól 22:20-ig tartott. A hiba feltárása és elhárítása még jelenleg is folyamatban van – válaszolta megkeresésünkre Egyházi Nikoletta, OPUS TITÁSZ Zrt. kommunikációs vezetője. Hozzátette, az áramszünetet egy középfeszültségű földkábel meghibásodása okozta.

Több mint ezerötszázan maradtak áram nélkül Szolnok belvárosában, ám a kommunikációs vezető tájékoztatása szerint jelenleg már nincs egy ellátatlan ügyfelük sem.

Frissítés - 07. 23.

Amilyen hirtelen elment az áram, úgy vissza is jött hétfő éjszaka Szolnokon. Mindössze egy órán át maradtak áram nélkül az Ady Endre út környéki háztartások, ez idő alatt többen kisétáltak az utcára, hogy körbenézzenek, mi lehet a probléma. Egyelőre még mindig nem derült ki, hogy mi okozta a majd egyórás áramkimaradást.

Korábban írtuk:

Az Ady Endre út, Pozsonyi és Csokonai utca környékén hétfő negyed tíz körül elment az áram. Több utcában még közvilágítás sincs, a környéken élők csak találgatják az okokat. Felkerestük az áramszolgáltató munkatársait, akik eddig nem válaszoltak kérdéseinkre, így azt sem lehet tudni pontosan, mikor kapcsolják vissza az áramot az érintett területen. 

A,Girl,Is,Checking,An,Electrical,Shield,After,An,Electrical
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Ilusztráció

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában