Jászberény

2024.07.21. 10:17

Agócs Tibor levelet írt a TV2-nek

Levelet írt a TV2-nek Agócs Tibor, miután egyre több volt tanítványa nyilatkozott az őket ért bántalmazásokról. A szolnoki kalandparkban gyereket felrúgó karateedző szerint hazudott az a nő, aki szexuális erőszakkal vádolta.

Rózsa Róbert

Az egész országot felháborította az eset, amelyben egy 56 éves harcművész bántalmazott egy kisfiút a szolnoki kalandparkban. A gyereket felrúgó karateedzőről azóta több egykori tanítványa is azt állította, hogy Agócs Tibor korábban is bántalmazta karatékáit, egyik növendéke pedig azt mondta, megerőszakolta őt az edző.

Agócs Tibor
Agócs Tibor állítja, visszautasította azt a nőt, aki erőszakkal vádolja
Fotó: Nagy Balázs

Agócs Tibor állítása szerint hazudnak róla

Nádasi Adrienn erről zokogva beszélt a TV2-nek, azt mondta, 17 év után sem tudta feldolgozni a vele történteket.

A nő állításai kapcsán Agócs Tibor levelet írt a TV2 szerkesztőségének, amelyben azt hangoztatta, hogy a nő ajánlkozott fel neki.

Levelében az állt, „kirívó viselkedése és a karate szellemiségének, valamint belső normarendszerének folyamatos felrúgása miatt el kellett távolítani az egyesületből. Mindezek előtt többször tett ajánlatot, melyet többször, több szintén és stílusban visszautasítottam, mint párkapcsolatban élő”.

Garázdaság miatt nyomoznak

Mint hírportálunk is beszámolt, az ügyben garázdaság miatt indult eljárás. A TV2-nek nyilatkozó ügyvéd szerint ennél súlyosabb is lehet tette.

„Egy mozdulattal is el lehet követni kiskorú veszélyeztetését, amely egytől öt évig tartó szabadságvesztéssel fenyeget. Ebben az esetben az a komoly kérdés, hogy a bíróság rövidebb tartalmú, végrehajtandó, vagy egy hosszabb tartalmú, felfüggesztett szabadságvesztés szab-e ki” – fogalmazott dr. Borbély Zoltán.

A jogász hozzátette, a kiskorúak elleni szexuális bűncselekmények nem évülnek el, azokat külön eljárásban kell tárgyalni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában