Gyermekbántalmazás

2024.07.20. 18:35

Nyaralása után vállalja tettéért a felelősséget Agócs Tibor

Agócs Tibor, a Yakuzák SE egykori elnöke, aki néhány nappal ezelőtt brutálisan bántalmazott egy kisfiút a szolnoki kalandparkban, nyaralni utazott. Az ATV információi szerint, miután hazatér pihenéséből, meglátogatja a kisfiút és bocsánatot kér tőle.

Szoljon.hu

Mint arról már korábban hírt adtunk, a jászberényi karateedző Agócs Tibor, felrúgott egy kisfiút a szolnoki kalandparkban. A 23 kilogrammos gyermeket annyira sokkolta az eset, hogy sokáig még édesanyjának sem sikerült elhitetnie vele, hogy semmi olyat nem tett, amiért ezt a bánásmódot érdemelte volna.

Agócs Tibor, gyermekbántalmazás, szolnoki kalandpark
A videóból kivágott részlet a gyermekbántalmazásról
Forrás: NHSZ Szolnok Facebook-oldala

Agócs Tibort az esetet követően megfosztották minden kitüntetésétől, valamint az edző ezt megelőzően lemondott a Yakuzák SE elnöki posztjáról, majd törölte az egyesület Facebook-oldalát és weboldalát is.

A Szolnoki Rendőrkapitányság tegnap hivatalosan is nyomozást indított Agócs Tiborral szemben, garázdaság vétségének gyanúja miatt. Azonban, mivel az edző jelenleg külföldön tartózkodik, a kihallgatásra még nem tudtak sort keríteni a hatóságok. A karateedző az ATV-nek azt nyilatkozta, „mindenkitől bocsánatot szeretne kérni, mert egy olyan súlyos cselekedetet hajtott végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodik ettől a világtól örökre”.

Szerencsére az édesanya nyitott arra, hogy a fiútól is bocsánatot kérjek, és hamarosan találkozni fogok velük

– fogalmazott Agócs. Hozzátette, nagyon félti saját gyermekeit és teljes családját, akik az elmúlt időszakban rengeteg méltatlan és támadó üzenetet kaptak tette miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában