Mandátum

2024.06.20. 16:00

Átvették megbízóleveleiket a vármegyei közgyűlés megválasztott képviselői – galériával

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közgyűlésben tizennyolc képviselő kezdheti meg ősztől a munkát. A június 9-i választáson sikeresen szereplő jelöltek csütörtök délután a vármegyeháza dísztermében vették át megbízóleveleiket.

Rimóczi Ágnes

Dr. Gulyás Zoltántól, a Területi Választási Bizottság elnökétől vették át megbízóleveleiket a közelmúltbeli választáson mandátumot szerzett képviselők, akik a vármegyei közgyűlésben „foglalnak majd helyet”. Tizennyolc képviselő kezdi majd meg ősszel a munkát.

vármegyei közgyűlés, mandátum, Hubai Imre
A vármegyei közgyűlés megválasztott képviselői is átvették megbízóleveleiket
Fotó: Nagy Balázs

Átvették mandátumaikat a vármegyei közgyűlés tagjai

A Fidesz-KDNP-től Hubai Imre, Borbás Zoltán, Batta Attila Viktor, dr. Nagy Nikoletta, Ujvári Imre, Répási Csabáné Tóth Rozália Ildikó, Győri-Papp Judit, Kecze István, Hajnal-Nagy Gábor, Szabó Ferenc Lajos és Fazekas Szabolcs képviselők szereztek mandátumot. 

A DK színeiben Mészáros Dávid és Szegedi János Attila, a Jobbiktól dr. Lukács László György kapott helyet a közgyűlésben, a Mi Hazánk három fővel – Boros István, Szabó Bettina és Somlay Róbert – lesznek jelen, melynek létszáma a Momentumos Bozsik Ferenccel válik teljessé. Az eseményen a roma nemzetiségi önkormányzat hét képviselője is átvette a megbízólevelét.

A képviselőket dr. Berkó Attila, a vármegyei főispánja is köszöntötte, valamint Hubai Imre, a közgyűlés elnöke is jó munkát kívánt munkájukhoz. Amint elhangzott: a vármegyei közgyűlés október elején az alakuló üléssel kezdi majd meg a munkát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában