Választás

2024.06.08. 13:30

A béke fontosságát hangsúlyozta Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő Törökszentmiklóson

Rendkívüli jelentőségű a vasárnapi választás tétje, hangsúlyozta a fideszes honatya Miklóson. A képviselő a Fidesz-KDNP helyi jelöltjeinket támogatására kérte a város lakóit a vasárnapi választáson.

Mészáros Géza

– Orbán Viktor miniszterelnök már közvetlenül az orosz-ukrán konfliktus kitörése után a fegyverek letételére, a békekötésre, az értelmes párbeszédre kérte a feleket, és azóta is ennek elősegítését szorgalmazza az Európai Unió és a NATO döntéshozói felé – szögezte le szombaton reggel Herczeg Zsolt, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője Törökszentmiklóson.

Válaszások,
Az orosz-ukrán háború befejezéséért is kampányolt a polgármester-jelölt Kis Zoltán (balról) és Herczeg Zsolt honatya Törökszentmiklóson szombaton reggel a városi piacon
Fotó: Nagy Balazs

A városi piacon megtartott sajtótájékoztatón a fideszes honatya arra kérte a választópolgárokat, hogy amennyiben a békétlenség helyett a megnyugvásban hisznek, úgy minden polgármester- és képviselőjelölt esetében szavazzanak a magyar kormányfő álláspontjával egyetértő, a néppárti pártszövetség által támogatott személyekre. Így Törökszentmiklóson Kis Zoltán független, a Fidesz-KDNP által támogatott polgármester-jelöltre, valamint a városban a pozitív változást elhozó, ugyancsak a konzervatív pártcsalád értékeivel egyetértő képviselő-jelöltekre.

Kis Zoltán polgármester-jelölt elmondta, a képviselő-jelöltekkel együtt a kampányidőszak ötven napos időtartama alatt elvégezték a munkájukat. Minden platformon és minden felületen megszólították a választópolgárokat, ezen kívül személyesen is felkeresték a városlakókat Törökszentmiklóson, hogy elmondják, vasárnap egyrészt a békére, illetve a Fidesz-KDNP uniós képviselő-jelöltjeire, másrészt a konzervatív pártcsalád által támogatott polgármester- és képviselő-jelöltekre adják le voksaikat. Törökszentmiklós városvezetésében ugyanis újszerű gondolkodásra, szemléletmód-váltásra,  és dinamikusabb határozat-hozatalokra van szükség.

A sajtótájékoztatót követően az országgyűlési képviselő és a polgármester-jelölt a miniszterelnök által meghirdetett "Egymillió találkozás" program részeként látogatta meg személyesen a választópolgárokat, hogy a béke melletti vasárnapi kiállás fontosságáról beszélgethessenek velük. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában