Szépségverseny

2024.06.05. 11:00

Ő jutott a Tündérszépek döntőjébe a Jászkunságból, a közönségkedvencek tovább versengenek

Szépségversenyünk zsűrije idén is meghozta döntését, így egy lány híján kialakult a döntő mezőnye. A régiók közönségkedvencei pedig hamarosan újra várják a szívecskéket.

Pakainé Pusztai Nóra

Összeült a Tündérszépek szakmai zsűrije, hogy eldöntse, kik azok a lányok, akik részt vehetnek a 2024-es verseny fináléjában. Minden megyéből egy szépséget választottak ki az ítészek, az 1-es régióból pedig három fővárosi, Pest vármegyei lány került a döntőbe, így alakult ki a most még 21 fős mezőny.

Tündérszépek, szépségverseny
Döntött a zsűri, hogy kik kerüljenek az idei Tündérszépek verseny fináléjába
Forrás: MW

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét Türmer Zsófia képviseli a szeptemberi döntőben. Gratulálunk a győztesnek!

Az olvasói értékeléseknek óriási szerep jutott a regionális fordulóban, hiszen régiónként egy-egy hölgy, a legmagasabb pontszámot elérő versenyző még egy esélyt kap, hogy az országos közönségszavazáson győzedelmeskedve huszonkettedikként bekerüljön a döntős mezőnybe a Mediaworks országos szépségversenyén.  

Türmer Zsófia már bejutott a döntőbe
Forrás: Beküldött fotó

Olvasóinkra még vár tehát egy feladat: rajtuk múlik ugyanis, hogy ki csatlakozik a döntős mezőnyhöz. Június 6-tól két héten át az ország hét régiójának közönségkedvenceit – köztük a régiónkat képviselő Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Négyesi Dorinát – lehet szívekkel értékelni Tündérszépek-oldalunkon.

A tét hatalmas: 2024 Tündérszépe 1 évig egy OMODA 5 típusú autó boldog tulajdonosa lesz, a verseny fáradalmait kipihenheti egy két főre szóló egyiptomi nyaraláson, valamint egy értékes mobiltelefonnal és kozmetikai szépségcsomaggal is gazdagodik.

Négyesi Dorina még várja a szavazatokat
Fotó: Nagy Balázs

És ez még nem minden, hiszen olvasóink szavazatukkal ismét értékes nyereményekért szállhatnak harcba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában