Születésnap fesztiválhangulatban

2024.06.01. 19:31

Születésnapot is ünnepeltek szombaton az Ormos Imre Parkban - galériával és videóval

Egész nap érkeztek látogatók a szolnoki Ormos Imre Parkba szombaton. Csütörtök óta különböző programok csábították ide a kicsiket, nagyokat az Ormos Fesztivál jegyében. A fesztivál szombaton a park születésnapi eseményének is helyet adott.

Kovács Berta

Ebéd után az időjárás kissé megpermetezte esővel a fesztiválozókat, ám ez nem riasztotta el az ott szórakozókat. A sötét felhők rövid időn belül elvonultak és zavartalanul folytatódhattak a szabadtéri események.

születésnap, ormos imre park, fesztivál,
Jó hangulatban telt a rendezvény
Fotó: Kiss János

A jeles évforduló alkalmából születésnapi süteményekkel lepték meg a látogatókat. Csokitortát és kétféle minyont osztogatott Szalay Ferenc polgármester, valamint Ádám Csaba, a Tallinn-Alcsi Városrészért Egyesület elnöke, aki pluszban egy kültéri pingpongasztallal is megajándékozta a parkot. A játékot nyomban ki is próbálták.

A labdázáshoz vonzódó gyerekek élvezhették, hogy a Szolnoki Olajbányász csapat tagjaival együtt vehettek részt egy játékos mérkőzésen. A kosaras fiúkkal szelfizni is lehetett.

Aki nem érte be a süteményekkel, vásárolhatott enni-, inni-, és nassolnivalót, ebből nem volt hiány. A park mozi két klasszikus családi filmet vetített, amin az idősebbek is szívesen nosztalgiáztak.

Délelőtt a parkban egyik szegletében bonyolították le a 2. Szolnokért Grill Kupát is, ahol a a jelentkező csapatok a magukkal hozott grillező berendezéseken mutathatták meg gasztronómiai tudásukat

Szabó Róbert szervező marketinges elmondta, a grillezők alapanyagként kaptak másfél kiló húst, fűszereket és a tűzhöz faszenet, minden máról nekik kellett gondoskodniuk. Kétféle kategóriában lehetett versengeni, az elkészült ínycsiklandó ételeket a Szabadtűzi Lovagrend Állandó Grilltanácsa bírálta el.

A zene kedvelőinek sem kellett csalatkoznia, késő délutántól estébe nyúlóan színpadi koncertre szórakoztatták a közönséget. Fellépett a Smart zenekar, a Candy Mén Duo és a Pumpkins Trió is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában