Választási eredmény

2024.06.10. 07:00

Szűcs Dániel: Megtisztelő a bizalom, amit a mezőtúriaktól kaptam

A megkezdett utat szeretnék járni a mezőtúriak. Ehhez vezetőt is választottak a régi polgármester, Szűcs Dániel személyében.

Rimóczi Ágnes

Mezőtúron is döntöttek, több mint hétezren mentek el szavazni, 54,77 százalékos volt a részvételi arány vasárnap. A választásra jogosultak három polgármesterjelöltre adhatták le voksaikat. Közülük a Fidesz-KDNP jelöltje, Szűcs Dániel a szavazatok 54,77 százalékát (3745 darab) kapta, dr. Farkas Csongorra 2752-en (39,27%) szavaztak, míg Nagy István 511 voksot (7,29%) tudhatott megáénak.

Szűcs Dániel, választás
Szűcs Dánielt újraválasztották Mezőtúron
Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

Az eredményekből látható tehát, hogy a városban a megkezdett utat követnék leginkább az ott élők. Közülük ugyanis legtöbben Szűcs Dánielre, a jelenlegi polgármesterre voksoltak.

– Nehéz szavakba öntenem, hogy mennyire megtisztelő ez a bizalom, amit kaptam most a mezőtúriaktól. Ma egyértelmű jelét adták annak, hogy szimpatikus számukra, ami a városunkban, városunkkal történik. Bevallom, meghatódtam a támogatásuktól – reagált az eredménnyel kapcsolatban megkeresésünkre Szűcs Dániel.

Az újraválasztott polgármester hozzátette: azon az úton szeretne tovább menni, amin az elmúlt két évben is járt. 

– Nagyon sok visszajelzést kaptam, hogy az eddig tanúsított őszinte, egyenes kommunikációra van szükségük a városlakóknak. Én eszerint teszek a jövőben is. És folytatjuk a megkezdett munkát, a fejlesztéseket, természetesen a lakosság véleményét figyelembe véve – hangsúlyozta a választás éjszakáján Szűcs Dániel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában