Voksolás

2024.06.09. 22:45

Tiszafüreden és Abádszalókon is az eddigi polgármester folytatja a munkát

Ujvári Imre Tiszafüreden, Balogh Gyula pedig Abádszalókon folytathatja a polgármesteri munkát. Mindketten folytatni kívánják a megkezdett munkát.

Köllő Judit

– Nagyon örülök a támogató szavazatoknak – fogalmazott hírportálunknak Ujvári Imre, nem sokkal azután, hogy megszületett az eredmény. 

szavazat, szavazás, voksolás
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

– A fő célkitűzésünk az volt, hogy a nyolc képviselő körzet mindegyikét megnyerjük, hiszen öt évvel ezelőtt két választókörzetet elvesztettünk. A rövid távú célunk pedig nem más, mint hogy öt igen fontos beruházást, amelyek kivitelezési szakaszba lépett, minél hamarabb megvalósítsuk. De már készülünk a város fennállásának 40 évfordulójára és a idei halasnapokra is.

Abádszalókon Balogh Gyula egyedüli jelöltként indult a polgármesteri posztért.

– Köszönöm a választópolgároknak, hogy ismét bizalmat szavaztak nekem – mondta a városvezető. – A megerősítés és a bizalom fontos visszajelzés számomra. Töretlen erővel és  odaadással szeretném folytatni munkámat, mely a képviselő testület támogatása nélkül nem lenne lehetséges.

Tiszaszentimrén Fodor Gusztáv független jelölt váltja a nyugdíjba vonuló Koczurné Tóth Ibolyát.

– A szeretet hatalmával és nem a hatalom szeretetével indulok a szolgálatomba – mondta a település új vezetője. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában