Fogadás

2024.06.19. 15:30

Örömmel vették át az Új Néplap Osztálynapló című kiadványát a jászfényszarui diákok

Vacsorával egybekötött fogadást rendezett az önkormányzat a nyolcadikosoknak kedden Jászfényszarun. Az eseményen a diákok emléklapot kaptak és átvették a színes Osztálynaplót is.

Illés Anita

A hagyományoknak megfelelően fogadáson búcsúzott a jászfényszarui önkormányzat a IV. Béla Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola nyolcadikos diákjaitól kedden délután a Royal Kaszinó Étteremben. A 2023/24-es tanévben két osztály 35 diákja köszön el az alma matertől - derül ki az Osztálynapló című ballagási kiadványunkból. 

Osztálynapló
Az emléklapot és az Osztálynaplót Dr. Voller Erika jegyző és Győri János Bertalan alpolgármester adta át a nyolcadikos diákoknak
Fotó: Pesti József

Ajándékba kapták meg az Osztálynaplót a végzős tanulók 

- Mérföldkőhöz ért az életetek azzal, hogy hamarosan elbúcsúztok az általános iskolától, mely jó alapot adott ahhoz, hogy tanulmányaitokat egy másik intézményben folytassátok – ezekkel a szavakkal köszöntötte a tanulókat Győri János Bertalan. Az alpolgármester a tanulás fontosságára is felhívta a figyelmet és ehhez jó egészséget kívánt a fiataloknak. 

A nyolcadikos diákok nevében Matányi Hunor mondott pohárköszöntőt, megköszönve az önkormányzat vendéglátását. A rendezvényen az alpolgármester emléklapot adott át a végzősöknek és gratulált általános iskolai tanulmányaik sikeres befejezéséhez. Dr. Voller Erika jegyzőtől örömmel vették át az Osztálynaplót, az Új Néplap színes kiadványát, mely ebben az évben 17 jászsági általános 29 végzős osztályát mutatja be. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában