Választás

2024.06.08. 20:00

A szandaszőlősi Szász István a „legjobb helyre" fogja adni szavazatát – videóval

Szász István régi ismerősének is ígéretet tett szombaton. Vasárnap biztosan részt vesz a választásokon.

Mészáros Géza

Sok sikert kívánt a választásokhoz a Szolnok szandaszőlősi városrészében élő Szász István szombaton, amikor az „egymillió találkozás" napján meglátogatta őt dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő Szanyi István helyi önkormányzati képviselő társaságában. 

Egymillió találkozás
Szász Istvánt szívesen beszélgetett a közéleti témákról
Fotó: Mészáros Géza

A honanya az uniós parlamenti képviseletre való voksolási lehetőség kapcsán elmondta, hogy a FIDESZ-KDNP jelöltjei az EU-ban kizárólag a hiteles európai, a határon innen és túl élő magyarok érdekeit nézve hoz döntéseket, az orosz-ukrán konfliktus vonatkozásában pedig az azonnali tűzszünetet és a tárgyalásos békemegállapodást tekinti elsődlegesnek. Ezért a szavazólap minden oszlopában a konzervatív képviseletekre, testületekre és személyekre érdemes szavazni.

Szász István pedig, aki régi ismerőse Szanyi István képviselőnek, megígérte, hogy elmegy szavazni, és a jó belátása szerint fogja kitölteni a szavazócédulát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában