Összefoglaló

2024.06.28. 19:58

Az egészségügyi dolgozókat ünnepelte a Jászkunság - a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Egészségügyi dolgozók elhivatott munkáját jutalmazták a Hetényi Géza Kórházban. Július 1-e a magyar egészségügy napja, Semmelweis Ignác, az anyák megmentőjének születésnapja. Ebből az alkalomból díjazzák minden évben a lelkiismeretes, kiemelkedő munkát végző egészségügyi dolgozókat. Pénteken a Hetényi Géza Kórházban tartottak ünnepséget.

Forrás: szoljon.hu

Özönvízszerű eső mosta el a Karcagi Birkafőző Fesztivál nyitó programját.

Idén is nagyon népszerű a szakképzési centrum két tábora. Összesen nyolcvan felső tagozatos általános iskolás jelentkezett az idei Szolnoki Szakképzési Centrum által meghirdetett foglalkozására. Az öt napon át tartó díjmentes pályaorientációs táborba közel 80 diák jelentkezett.

Harmadszor szálltak vízre a lelkes PET-kalózok. Az ország több pontjáról, Gödöllőről, Vácról, Abádszalókról és Budapestről is érkeztek önkéntes PET-kalózok az V. Tisza-tavi PET Kupára. Az eseményről Doró Viktóriával, az V. Tisza-tavi PET Kupa főszervezőjével beszélgettünk.

Megemlékezést tartottak Shihan Furkó Kálmánról. Június 29-én rendezik meg a III. Shihan Furkó Kálmán Emlékversenyt – 39. Szolnok Kupa – Nyílt Európa Bajnokságot Szolnokon a Tiszaligeti Sportközpontban.

Családok támogatásáról döntött a cibaki testület. Harmincezer forintot igényelhetnek a családok a tiszazugi községben. Születési támogatás bevezetéséről döntött Cibakháza képviselő-testülete legutóbbi ülésén.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában