Köszönetet mondtak

2024.05.12. 13:00

Áldozatkész munkájukért kaptak elismerést mezőtúri egyenruhások

Rendőröket és tűzoltókat ismertek el Mezőtúron. Az önkormányzat megköszönte az egyenruhások odaadó munkáját.

Rimóczi Ágnes

Mezőtúr városvezetése a hagyományokhoz hűen idén is köszöntötte a településen szolgálatot teljesítő rendőrök- és tűzoltók munkáját. 

elismerés, tűzoltóság, rendőrség
Az önkormányzat idén is megköszönte a városban szolgáló egyenruhások munkáját
Fotó: Jenei József

– Megbecsülésünk jeléül elismerő okleveleket adományoztunk azon városunkban szolgálatot teljesítő rendőröknek és tűzoltóknak, akik kiemelkedő, példamutató munkát végeznek – tette közzé a minap közösségi oldalán Szűcs Dániel

A városvezető posztjából kiderült, hogy elismerésben részesült Szabó Daniella rendőr őrmester, Gonda Zoltán rendőr törzszászlós, rendőrségi tanácsos és Guth Tibor címzetes rendőr törzszászlós. A tűzoltóság állományából oklevelet kapott Koller Zoltán főtörzsőrmester, Ungi István Gergő őrmester és Török Imre törzsőrmester. 

– Szívből gratulálok mindenkinek a kitüntetéshez – hangsúlyozta Szűcs Dániel, aki a mezőtúri lakosok nevében köszönte meg a Mezőtúri Rendőrkapitányság és a Katasztrófavédelmi Kirendeltség minden dolgozójának az áldozatkész, lelkiismeretes szolgálatot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában