Kampány

2024.05.30. 16:15

Jászapátira látogatott Orbán Viktor, a kormánypárti polgármesterjelölt támogatására buzdított

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében kampányolt csütörtökön Orbán Viktor. A miniszterelnök a kormánypárt polgármesterjelöltjével is találkozott Jászapátin.

Szoljon.hu

Előbb Salgótarjánban, majd Jászapátin kampányolt Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 

Orbán Viktor, látogatás, kampány, Pócs János, ifj. Pócs János
Orbán Viktor jászapáti látogatása során Pócs Jánossal, a térség országgyűlési képviselőjével és ifj. Pócs Jánossal, a város kormánypárti polgármesterjelöltjével is találkozott
Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Jászapátin a miniszterelnök Pócs Jánossal, a térség országgyűlési képviselőjével és ifj. Pócs Jánossal, a város fideszes polgármesterjelöltjével is találkozott. Orbán Viktor látogatásakor ifj. Pócs János támogatására buzdította a választópolgárokat – közölte Havasi Bertalan.

ORBÁN Viktor
Sokan voltak kíváncsiak a miniszterelnökre Jászapátin
Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ifj. Pócs János a miniszterelnökkel történt egyeztetést azzal kommentálta közösségi oldalán, hogy „Jászapáti további fejlődésére a kormányzati háttér és a Fidesz jelöltjei jelentik a garanciát”.

ORBÁN Viktor
Orbán Viktor dedikálás közben
Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában