Probléma

2024.05.08. 16:00

Lopások, rongálások, kábítószerezés: ismét lezárták a mosdókat a földvári temetőháznál

Wc papír, szappantartó is eltűnt már a tiszaföldvári temetőház mosdóiból. Több alkalommal nem rendeltetésszerűen használták az illemhelyiséget, az üzemeltető a bezárásról döntött.

Pakainé Pusztai Nóra

Lopások, rongálások miatt ismét zárják a temetőház mosdóit Tiszaföldváron. Ahogy a helyi városüzemeltetés közösségi oldalán írják, az utóbbi időszakban ismételten rengeteg probléma jelent meg a temetőházi mosdók használatánál. Úgy fogalmaztak, sajnos már napi szinten előfordult, kisebb eszközök, tárgyak eltulajdonítása, helytelen mosdóhasználat, és kisebb rongálások. 

mosdó
Ismét zárják a temetőház mosdóit Tiszaföldváron
Forrás: Tiszaföldvári Városüzemeltető Nonprofit Kft.

Döntöttek: a mosdók ajtajait zárják, a kulcsokat a gondnokságon kérhetik el. Béki József, a Tiszaföldvári Városüzemeltető Nonprofit Kft. ügyvezetője megerősítette, korábban is fordult ilyen elő. Akkor néhány hétig zárták az ajtókat, majd visszaállították az eredeti állapotokat.

Kisebb eltulajdonítások voltak, főként a wc papír, illetve folyékony szappantartó tűnt el, csaptelepeket törték le. Volt, amikor székletet párszor szétkenték a falon, és néhány alkalommal nem a wc csészét használták a nagy dolgukra – részletezte az eseteket. Hozzátette: a kollégái többször fedeztek fel alufólia darabokat, illetve olyan eszközöket mely szerint feltételezhető, hogy kábítószer használata zajlott az illemhelységekben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában