Összefoglaló

2024.05.02. 21:00

Bolondballagást tartottak Szolnokon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Megrendelésre is készít kosarakat az a profi csapat, amelyik Kengyelen, az önkormányzat műhelyében az értékteremtő közmunkaprogram keretében dolgozik. A vesszőkosarakat emellett a helyi és környékbeli piacon értékesítik.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Több, mint 200 önkéntes segítette a napokban megszervezett TeSzedd! akciót Tiszafüreden.

Új bútorokat kapott a Tiszafüredi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, derült ki Ujvári Imre polgármester bejegyzéséből. A térség közel 2 millió forintot gyüjött össze a tűzoltóknak.

Negyedik alkalommal rendezte meg kedden a Városi Sportcsarnokban a Más-Nap elnevezésű rendezvényét a Kádas György EGYMI Karcagi Tagintézménye.

Interaktív előadással hívták fel a diákok figyelmét a méhek és más beporzó rovarok védelmére csütörtökön délelőtt a Jász Múzeumban.

Nincs majális motoros felvonulás nélkül Jászapátin, idén is több száz gépcsoda gördült végig a város utcáin. A rendezvény keretében hirdették ki a Jászapáti Csillagai program eredményét is.

Jó ütemben halad a minibölcsőde építése Kőteleken. A tervek szerint ősztől be is népesülhet az új nevelési intézmény.

Kovács Péter, a szolnoki Damjanich János Múzeum régésze a letűnt kor csecsebecséiről árult el meglepő titkokat.

Az elmúlt napokban több helyszínen várták a határvadászképzés iránt érdeklődőket. Májusban is aktív a toborzás Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében.

Mint minden évben, úgy idén sem maradt el a sok színes program, amit a szolnoki végzős diákok részére szervez a város. A rendezvény ez alkalommal is több helyszínen zajlott, így a tizenkettedikesek méltón búcsúzhattak el a középiskolától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában