Programajánló

2023.12.31. 06:55

Utcabál, társasági futás és lézer show is várja a szilveszterezőket a Jászkunságban

Szilveszteri utcabálokkal és különleges sporteseményekkel is várják az érdeklődőket térségünkben vasárnap. Az óévbúcsúztató programok vármegyeszerte kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak.

Molnár-Révész Erika

Illusztráció

Forrás: Shutterstock.com

VASÁRNAP

SZOLNOK 

Reggel 7 órakor startolnak a szilveszteri evezés maratoni távjának résztvevői a Holt-Tiszai Vízi Sporttelepen. 9 órakor sorsolják ki az evezős hajók csapatait, melynek tagjai a Holt-Tiszán versenyeznek majd egymással. Az eseményt a Tisza Evezős Egylet szervezi. 

Délelőtt 10 órától társasági futással indulnak a szilveszteri események a Kossuth téren. Este 21 órától kezdődnek a zenés programok, majd video disco következik DJ Eszenyivel, Mr. Rickkel és DJ Fodorral. Az éjfélkor kezdődő polgármesteri köszöntő után tűzijáték lesz, a rendezvény hajnal 3 óráig tart majd.

RÁKÓCZIFALVA 

Délelőtt 10-től már lehet nevezni a 11 órakor kezdődő 6. Rákóczifalvai óévbúcsúztató futásra, melyen a jelmezbe öltözött résztvevők összesen 2024 métert tesznek majd meg a Szabadság térről indulnak, és ugyanoda térnek vissza. 

Este szilveszteri bulit és újévköszöntést tartanak a piactéren este 22 és hajnali 2 óra között. A zenét DJ Robko szolgáltatja majd. 

KUNSZENTMÁRTON 

Utcabállal búcsúztatják az óévet este 21.30-tól hajnal 2 óráig a főtéren. A polgármesteri köszöntő 23.50-kor kezdődik, 5 perccel éjfél után lézershow-val köszöntik az új esztendőt.

KARCAG 

A városháza előtti térre várják a szilveszterezőket 21 órától. A hajnal 2-ig tartó rendezvényen DJ Krisz zenél majd. 

TÚRKEVE 

Szilveszteri bulit tartanak a Ligetben este 22 órától, mely hajnal 4-ig tart majd. Az eseményen DJ Robby, valamint Dred és Doris szórakoztatja a közönséget.

JÁSZBERÉNY 

Este 20 órtól kezdődnek a szilveszteri utcabál programjai a Lehel vezér téren. A rendezvényen Sipos F. Tamás ad koncertet és DJ Soma zenél hajnali 2 óráig. 

TISZAFÜRED 

Este fél kilenctől DJ Deka és Miss Chrisstyn zenéjével kezdődnek a szilveszteri utcabál programjai a főtéren, abból az alkalomból, hogy a város 2024-ben ünnepli 40. születésnapját. 22 órától a Matchboy zenekar ad koncertet, éjfél után tűzijáték kezdődik, majd 1.30-tól Nótár Mary érkezik a színpadra. Az utcabál hajnal 3-ig tart majd. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában