Tájékoztatás

2023.09.02. 08:30

Szeptember végéig lehet pályázni tanulmányi ösztöndíjra Jászapátin

A támogatás mértéke hallgatónként havonta tízezer forint, amely maximum öt tanulmányi hónapra adható.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Tanulmányi ösztöndíj pályázatot hirdetett a jászapáti önkormányzat az államilag elismert felsőoktatási intézményben, hallgatói jogviszony keretében, nappali munkarendben államilag finanszírozott vagy költségtérítéses képzésben tanulóknak, akik az előző félévben legalább 4-es tanulmányi átlaggal rendelkeztek. 

Fontos, hogy a pályázó Jászapátin állandó lakóhellyel, tartózkodási hellyel rendelkezzen. Nem pályázhat az a hallgató, aki Bursa Hungarica ösztöndíjban részesül – olvasható a város honlapján közzétett felhívásban. Az ösztöndíj mértéke tanulónként havonta tízezer forint, amely maximum öt tanulmányi hónapra adható. Ezt tanulmányi félévenként egy alkalommal, egy összegben folyósítják a hallgató bankszámlájára utalva. 

A pályázatot formanyomtatványon kell benyújtani szeptember 30-ig a Polgármesteri Hivatal Hatósági és Szervezési Osztályán személyesen vagy postai úton. A dokumentumokat az oktatási, társadalmi bizottság bírálja el a pályázat benyújtási határidejének lejártát követő soros ülésen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában