Munkálatok

2023.02.21. 13:00

Megkezdődött az ivóvízhálózat felújítása Szolnokon, amely forgalomeltereléssel jár

A bontási munkákban ütemezés szerint nem érintett szakaszokat a lakók a szolnoki Vörösmező út, illetve a Körte utca felől tudják megközelíteni.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, február 20-án hétfőtől megkezdődött a Gátőr utcai ivóvízhálózat-rekonstrukcióját képező gerincvezeték-csere kivitelezési munkálata. A beavatkozás útlezárással jár, ezért a Vörösmező út és a Gátőr utca sarkánál található épület mögötti parkolót megnyitották. A bontási munkákban ütemezés szerint nem érintett szakaszokat a lakók a Vörösmező út, illetve a Körte utca felől tudják megközelíteni, a munkaterület előrehaladásától függően – tájékoztatott a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. A társaság közölte, hogy a munkálatokat várhatóan júliusban fejezik be, mindeközben további útlezárásokra, esetenként a vízszolgáltatás szüneteltetésére kell számítaniuk a lakóknak, akiknek a kivitelező ezúton is a türelmét kéri.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában