beázott a tető

2021.11.03. 07:00

Felújítják a jászapáti rendőrségnek helyet adó épületet

Az önkormányzat beázás miatt felújítja az István király út 20. szám alatti épület tető- és födémszerkezetét, döntött októberi ülésén a képviselő-testület.

Illés Anita

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ezt az ingatlant a helyhatóság korábban használatba adta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságnak. A létesítményben ideiglenesen a Jászapáti Rendőrőrs működik. Több bejelentés érkezett az elmúlt időszakban az épület beázásával kapcsolatban, ami már a váróhelyiségben a födém leszakadásával fenyegetett.

A szakemberek műszaki felülvizsgálatot végeztek, melynek során kiderült, hogy az épület tetőhéjazata az István király úttal párhuzamos ingatlanrészen nagyon rossz állapotban van, elöregedett.

Kiderült, hogy a lécezés elkorhadt, a tetőcserepek pedig elporladtak. A felújítási, karbantartási munkák felmérése után a képviselő-testület a beérkezett ajánlatok közül kiválasztotta a legkedvezőbb árat meghatározó kivitelezőt. Így több mint hárommillió-hatszázezer forintból végzik el a szükséges javítási, felújítási munkálatokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában