Szolnok

2021.07.02. 11:30

Harmadik utat kínál a Polgári Válasz

Megalakult a Polgári Válasz – mely magát hagyománytisztelő, teljesítményelvű és felelősen gondolkodó, keresztény, konzervatív polgári pártként határozza meg – szolnoki szervezete. Ennek apropóján Bencsik János pártelnök, korábbi jobbikos országgyűlési képviselő sajtótájékoztatón mutatta be megyénk 1. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltjét, az ugyancsak volt jobbikos dr. Csikós Attilát.

Mészáros Géza

Dr. Csikós Attila (jobbra)

Fotó: Mészáros János

– Azoknak a hangja kívánunk lenni, akiket sem a kormányoldal, sem a közös pártlistára készülő ellenzék nem képvisel – hangsúlyozta Bencsik János, a Polgári Válasz elnöke.

– Célunk, hogy meghaladjuk az egymást gyűlölő, mégis egymást életben tartó politikai szekértáborokat. Továbbá, hogy új alternatívát nyújtsunk azoknak, akik sem a kormányoldal, sem az összellenzék politikájával nem tudnak azonosulni. A Polgári Válasz saját listát, az egyéni választókerületekben pedig saját jelölteket állít – jelezte a pártvezető.

Bencsik János bemutatta Jász-Nagykun-Szolnok megye 1. számú egyéni választókerületének képviselőjelöltjét, dr. Csikós Attilát, aki a 2018-as országgyűlési választáson a legerősebb ellenjelölt volt a fideszes képviselőjelölttel szemben.

– Ma mi vagyunk a harmadik út. Nem tudunk azonosulni a Fidesz-KDNP irányvonalával, viszont új alternatívát tudunk nyújtani mindazoknak, akik a balliberális erők helyett valódi polgári és konzervatív, hiteles és tisztességes mederben kívánják kormányozni az ország hajóját. Sokan vagyunk, csak meg kell találnunk egymást! – vélekedett dr. Csikós Attila.

Dr. Csikós Attila (jobbra)
Fotó: Mészáros János

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában