Szolnok

2019.06.29. 09:30

Az aszfalt felmarásával folytatódik a 4-es felújítása

Jövőhéten is folytatódnak a 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszának burkolat- és hídfelújítási munkálatai – tájékoztatta honlapunkat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága.

Szoljon.hu

A hét folyamán a Sportreptéri út feletti műtárgy és az Alcsi-Holt-Tisza-híd felújítási munkálatai a jóváhagyott ütemterv szerint haladnak tovább, valamint megkezdődik a főúti szakasz aszfaltburkolatának marása.

Hétfőtől péntekig a Sportreptéri út felett sávelhúzással járó útszűkületre, az Alcsi-Holt-Tisza-hídon pedig továbbra is félpályás lezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek. A Holt-Tisza-híd környezetében a nappali időszakban jelzőőrök, az éjszakai időszakban forgalomirányító fényjelző készülékek fogják irányítani a forgalmat.

Jövő szombaton és vasárnap a tervezési szakasz kezdete és a tengelysúlymérő kapuzat közötti mintegy másfél kilométer hosszúságú szakaszon is megkezdődik az aszfaltburkolat marása. A munkavégzés időtartama alatt szakaszosan félpályás lezárás lesz érvényben, a váltakozó irányú forgalmat jelzőőrök fogják irányítani.

Érdemes már most észben tartani, hogy a kivitelezési munkálatok miatt várhatóan július 13. és 14. között az útfelújítással érintett szakasza teljes szélességében le lesz zárva.

A Közút felhívja a figyelmet arra, hogy – tekintettel a főút kiemelt baleseti kockázatára, valamint nemzetközi viszonylatban is meghatározó forgalmi terhelésére – a munkavégzés ideje alatt Szolnok térségében jelentős torlódásokra kell számítani. A tranzitforgalom részére alternatív útvonalak választását javasolják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában