Tájékoztatás

2024.09.06. 19:00

Pihenés helyett a hétvégén is határvadászokat toboroznak a rendőrök

Ezen a héten is folytatódott a határvadászok toborzása Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, 11 településen, 14 helyszínen várták a képzés iránt érdeklődőket a rendőrök. A hétvégén Jászfényszarun, illetve Túrkevén, a városnapon lehet találkozni velük.

Molnár-Révész Erika

Vármegye-szerte tájékoztatták a héten a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a toborzópontoknál megjelenteket a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról.

határvadász, toborzás
Forrás: police.hu

– A rendőrök valamennyi helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető a rendőrség honapján. Szombaton Jászfényszarun a Szabadság úton reggel 9 és 10 óra között, Túrkevén pedig a városnapon 16 és 18 óra között találkozhatnak az érdeklődők a kitelepült toborzótisztekkel – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok sajtóreferense. Hozzátette, a főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata továbbra is várja a képzésre jelentkezőket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában