Tragédia

2024.07.04. 10:34

Képeken a pusztítás: lakhatatlanná vált a tűz miatt egy családi ház Martfűn - galériával

Mint azt korábban megírtuk, szerda délután kigyulladt egy garázs a Petőfi Sándor úton, Martfűn. A tűz a szomszédos családi házra is átterjed, melynek tetőszerkezetét le kellett bontania a tűzoltóknak. Az épület lakhatatlanná vált, két lakója rokonokhoz költözött.

Molnár-Révész Erika

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres garázs szerda délután Martfűn, a Petőfi Sándor úton, a lángok átterjedtek a szomszédos, százhúsz négyzetméter alapterületű családi házra is, melynek következtében az ingatlan lakhatatlanná vált. Lakóinak átmenetileg rokonokhoz kellett költözniük. 

lakhatatlanná vált,tűz,
A tűz a szomszédos családi ház tetőszerkezetére is átterjedt, így az oltást után a tűzoltóknak le kellett bontani. A ház lakhatatlanná vált, a benne lakók rokonokhoz költöztek
Forrás: JNSZ VMKI

A tetőt le kellett bontani, a ház lakhatatlanná vált

–  A tűz következtében a ház födémszerkezete több helyen is beszakadt. A szolnoki, kunszentmártoni, mezőtúri és szarvasi hivatásos, valamint a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett áramtalanították az ingatlanokat. Hat vízsugárral fékezték meg a lángokat, közben az épületekből egy argon-, egy szén-dioxid- és egy oxigénpalackot kivittek, továbbá egy szieszta kályhát, amelyben egy gázpalack volt, amelyet nem ért hőhatás. A tűzoltók az oltást követően lebontották a ház tetőszerkezetét – számolt be a részletekről Németh Ádám, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában