Kábítószer

2024.07.03. 18:00

Ezzel a durva anyaggal szórta meg Kunszentmártont a díler

Több mint egy éven át árult erős kábítószert a minap elfogott kunszentmártoni díler.

Rózsa Róbert

A csekély mennyiség hússzorosát meghaladta a hatóanyag-tartalma annak a szernek, amelyet a kunszentmártoni díjer terjesztett

Fotó: police.hu

Pénz, drogbizniszben használt eszközök és kábítószergyanús anyag – ezt mind megtalálták a nyomozók annak a kunszentmártoni férfinek a lakásán, akit ott fogtak el kedden. Az illetőt őrizetbe is vették a rendőrök, mivel a 42 éves férfi dílerként kemény anyagot terjesztett a környéken.

díler, kábítószer, Kunszentmárton
Több mint egy éve terjesztette a kemény anyagot a kedden elfogott kunszentmártoni díler
Fotó: police.hu

Mint az esetről beszámoló police.hu írta, több mint egy éven át terjesztett. Az általa árult kristályos port tiszta hatóanyagtartalma meghaladta a csekély mennyiség hússzorosát. A dílert kábítószer birtoklása bűntett elkövetése miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

Az egyenruhások egy 48 éves helyi férfit és egy 28 éves helyi nőt is előállítottak a rendőrkapitányságra. Kettejüket kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Ők szabadlábon várják az eljárást lefolytatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában