Borzalmas eset

2023.04.24. 15:16

Tragédia Kisújszálláson: elgázolta a vonat, a helyszínen életét vesztette egy férfi

Vonat gázolt halálra egy férfit Kisújszálláson április 22-én. Az esetet a rendőrség vizsgálja.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Kisújszálláson szakította meg az útját szombaton délelőtt egy Budapestről Debrecenbe tartó személyvonat. Mint megtudtuk, a szerelvény egy férfit gázolt el a város területén. 

– Április 22-én délelőtt tíz óra körül Kisújszállás területén az 1464. vasúti szelvényben egy férfi lépett a vasúti sínpár közé a Budapest irányából Debrecen felé tartó személyvonat elé. Az ütközésben a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy annak következtében a helyszínen elhunyt – tájékoztatta hírportálunkat András Hunor Lehel. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hozzátette, hogy az eset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Ha úgy érzi, ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában