Országos szépségverseny

2 órája

Fantasztikus élményekkel tért haza Türmer Zsófi a Tündérszépek döntőjéről

Kisugárzásával hengerelte le az országos szépségverseny zsűritagjait Türmer Zsófia. A tizennyolc éves, törökszentmiklósi lány a Tündérszépek döntő pillanataiban bizonyította szépségét és rátermettségét, a szakavatott szemek első udvarhölgynek választották.

Pakainé Pusztai Nóra

– Még nagyon most sem fogtam fel az egészet – nyilatkozta a törökszentmiklósi Türmer Zsófia a Tündérszépek döntő fordulóját követő napon. A tizennyolc éves fiatal lány Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét képviselte, az országos szépségverseny zsűrije első udvarhölgynek választotta.

Tündérszépek döntő
A Tündérszépek döntő pillanataiban Türmer Zsófia kisugárzása nyűgözte le a zsűrit
Forrás: MW

– Több szempontból is fantasztikusan éreztem magam, jól megszervezték az egész versenyt, tündéri volt a zsűri. Őszintén szólva egy kicsit izgultam, viszont az első nap, amikor megérkeztem és beléptem a hotelbe, akkor valami átfordult a fejemben, hogy ezt már csak élvezzem! – emlékezett vissza az izgalmakkal teli hétvégére. 

Kisugárzása varázsolta el a Tündérszépek döntő fordulójának zsűrijét

Elhatározta: úgy lép ki a színpadra, hogy megmutassa igazi önmagát. 

– Nagyon erős volt a mezőny, mindenki nagyon szép. Megtiszteltetés a Tündérszépek szépségverseny első udvarhölgyének lenni – fogalmazott.
Az egyetemista szépség 

  • egy Iphone 14-es mobiltelefonnal és 
  • egy kozmetikai csomaggal lett gazdagabb.

De talán ne is szaladjunk ennyire előre, hiszen a rivaldafénybe vezető út még tavasszal kezdődött. Ahogy arról korábban már beszámoltunk a törökszentmiklósi lány mindig is kacsintgatott a szépségipar és a modellkedés felé. Egy véletlennek és Tündérszépek szépségverseny jelentkezési idő meghosszabbításának köszönhető, hogy végül bekerült a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei versenyzők közé. A szakmai zsűri a legszebbek közé juttatta, majd nyári felkészítő nap után egy hosszabb pihenés következett.

Türmer Zsófia élete része a sport

– Mind mentálisan, mind fizikálisan készültem a döntőre. A kezdettől komolyan vettem a Tündérszépek szépségversenyt, aztán július végétől már magam előtt láttam a célt – mondta.

A hétköznapjaiból hobbija, a lovaglás sem maradhatott el, húgával futni járt, és egy személyi edző is segítette, hogy formában legyen.

– Amúgy is fontos a sport az életemben, de még nagyobb hangsúlyt fektettem rá. Az egészséges ételekre is figyeltem – közölte.

A fiatal lány családjára támaszként és menedékként tekint

A mentális felkészülés része volt, hogy minőségi időt töltött családjával és a barátaival.

– Számomra minden a család, hálás vagyok, hogy végig mellettem voltak. Ők nekem a támasz és a menedék a zajos világ elől – tette hozzá őszintén. 

Majd elérkezett a Tündérszépek döntő fordulója, a 22 versenyző szoros időbeosztással próbált és készült a nagy napra. 

– Örülök a verseny során megszerzett barátoknak, barátnőknek, mert nagyon jó közösség alakult ki. Már ezért boldogsággal és mosolygósan tudtam a színpadra lépni – számolt be a csapatról. 

Örömmel a hangjában mesélt a döntő napjáról

A versenyzők gyönyörű sminkben és hajban tündököltek a döntő napján.

– Személy szerint imádtam a hajamat és a sminkemet is – emelte ki a fiatal lány, akinek szavaiból még egy nappal később is öröm sugárzott. Annak ellenére is, hogy a színpadra lépéskor leginkább csak izgalmat érzett.

Zsófit szülei és húga kísérte el a Tündérszépek döntőre. Amikor farmer nadrágban és pólóban színpadra lépett egyből a családját kereste a szemével.

Megláttam őket és megnyugodtam, hogy minden rendben. Nagyon büszkék rám és ez igazán jól esik

 – fejtette ki érzéseit.

Az első udvarhölgy személyes kedvence az estélyi ruha volt. Nemcsak azért, mert a hétköznapokon is az eleganciára törekszik.

– Az estélyit gyönyörűen készítették el, méretre szabva. Nagyon kényelmes volt az anyaga, élvezet volt viselni azt a darabot – sorolta az érveket ámulattal a hangjában.

tunderszepek-2024-10-BS
Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét a törökszentmiklósi lány (jobbra) képviselte az országos szépségverseny döntőjében
Forrás: MW

A legszebbek között bizonyult kiemelkedőnek

Minden zsűri pontozott, ahogy arról korábban beszámoltunk, az idei mezőnyt kiemelkedően szépnek ítélték, így a természetesség, a magabiztosság és mozgás döntött.

– Kárpáti Rebekával sikerült beszélnem, ő mondta, hogy a kisugárzásom tetszett neki, hogy önmagam tudtam lenni. Ez sokat jelentett nekem – fogalmazott.

Hozzátette: Kárpáti Rebeka a példaképe, nagyon örül, hogy megismerhette. 

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye döntőse szeretné majd a jövőben is tartani a kapcsolatot a zsűrivel, hátha velük tovább fejlődik, vagy akár később közösen is dolgozhatnak majd. 

– A verseny pozitív visszajelzés volt arról, hogy van helyem ebben a világban és még inkább próbáljam ki magam, de a részletek még a jövő titka – fogalmazott sejtelmesen a terveiről Zsófi.

Már elkezdte az egyetemet a Tündérszépek első udvarhölgye

Türmer Zsófia álma volt, hogy az ELTE kommunikáció- és médiatudomány szakán tanuljon tovább. Szeptemberben el is kezdte a képzést.

– Nagyon élvezem, imádom az órákat. A budapesti életet viszont meg kell szokni. A nyüzsgés és az életstílus egészen más mint Törökszentmiklóson – szólt az elmúlt hetek tapasztalatairól. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában