Alkotópályázat

2024.08.15. 15:00

Elő a kreatív tervekkel: makett pályázatot hirdettek jászberényi fiataloknak

Alkotásra hívja a jászberényi fiatalokat az önkormányzat és a Jászkerület Nonprofit Kft. Az Álmodjuk meg együtt Jászberény városát! című innovatív pályázat felhívására különleges maketteket várnak.

Illés Anita

Álmodjuk meg együtt Jászberény városát! címmel innovatív pályázatot hirdetett az önkormányzat és a Jászkerület Nonprofit Kft. az 5-12. osztályos jászberényi diákoknak. Arra buzdítják a fiatalokat, hogy engedjék szabadjára a fantáziájukat és készítsék el egy olyan épület, építmény makettjét, amit szívesen látnának a városban. Lehet az gyorsétterem, trambulinpark vagy akár BMX pálya is. 

pályázat,
Makett pályázatra várják a jászberényi fiatalok ötletes alkotásait 
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

 

A pályázatra beérkezett maketteket zsűri értékeli, a díjátadó az Autómentes napon lesz 

Fontos, hogy a makett elkészítése során minél több újrahasznosítható hulladékot használjanak fel, az alkotás alapja pedig A3-as vagy A4-es karton legyen. A pályamunkákat szeptember 16. és 18. között 9 órától 15 óráig lehet leadni az Ifjúsági Házban. A zsűri az értékelés során figyelembe veszi többek között a kreativitást, az ötletességet, a megvalósíthatóságot és az újrahasznosítható anyagok mennyiségét. A díjátadó szeptember 22-én lesz, az Autómentes napon. Az alkotásokból kiállítást rendeznek. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában