Kálmán Éva
2020.08.14. 11:30
Hagyományos és egyedi ízvilágú ételeket is készít Kunmadarason
Kálmán Éva imád sütni, anyukájától és a nagymamájától tanulta meg gyerekkorában a kelt tészták készítésének alapjait.
Daróczi Erzsébet
Kálmán Éva egy népszerű finomságot, madarasi mazsolás ferdinándot készít
Fotó: Daróczi Erzsébet
A jellegzetes madarasi mazsolás ferdinánd a család és a barátok kedvence. A hagyományos ízek mellett a krémes, töltött sütikkel is sokat kísérletezget. Különleges ízű krémmel töltött családi, baráti tortái is mindig egyedi díszítésűek. Mára a kovászkészítést is megtanulta, egy éve eteti kovászát, amiből kenyeret és pizzát is süt. Míg a sütésben ő, lánya, Évi inkább a főzésben éli ki alkotókedvét.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre