Labdarúgás

2024.03.27. 12:00

Kazahsztánban győzött az U21-es válogatott

Háromgólos győzelmet aratott Szélesi Zoltán együttese Kazahsztán ellen az Európa-bajnoki selejtezőn. Az U21-es válogatott kezdőcsapatában helyet kapott a jászboldogházi Csinger Márk és a jászárokszállási Szabó Alex is

Kovács Levente

Az U21-es válogatott kedden Kazahsztán vendégeként lépett pályára az Eb-selejtezőn.

U21-es válogatott, Magyarország, Kazahsztán
A magyar U21-es válogatott győzelemmel távozott Kazahsztánból
Fotó: mlsz.hu

Szélesi Zoltán első tétmérkőzésére készült az U21-es válogatott élén, a Kazahsztán elleni Európa-bajnoki selejtező. A mieink legutóbb múlt csütörtökön Moldova ellen léptek pályára barátságos mérkőzésen, melyet 2–0-ra megnyertek.

A magyarok kezdőcsapatában helyet kapott a jászboldogházi Csinger Márk és a jászárokszállási Szabó Alex is. Nemzeti csapatunk az első félidőben Kosznovszky Márk góljával már az első félidőben megszerezték a vezetést, a második játékrészben pedig Kerezsi Zalán és Bényei Ágoston is betalált, így 3–0-ra nyert a magyar U21-es válogatott.

Kazahsztán–Magyarország 0–3 (0–1)

Magyarország: Hegyi – Szabó A., Yaakobishvili, Csinger – Kovács M. (Vajda, a szünetben), Kata M., Vitális (Bényei, 63.), Kosznovszky (Horváth A., 88.), Benczenleitner – Németh A., Kerezsi (Molnár R., 52.). Szövetségi edző: Szélesi Zoltán.

Gólszerzők: Kosznovszky (34.), Kerezsi (48.), Bényei Á. (90+3.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában